Високопосадовців Держміграційної служби затримали за хабарництво

Середа, 9 вересня 2015, 19:36

Високопосадовців Державної міграційної служби України затримали за вчинення корупційних злочинів.

Про це йдеться у повідомленні ГПУ.

Встановлено, що керівник Головного управління Державної міграційної служби у Дніпропетровській області систематично передавав неправомірну вигоду начальнику Управління центрального апарату ДМС України за сприяння в роботі.

Під час передачі чергової частини хабара у розмірі 3 тис доларів США та 5 тис грн, високопосадовців затримано працівниками правоохоронних органів.

Реклама:

У ході проведення обшуків у помешканні начальника Управління центрального апарату ДМС України вилучено чималі кошти, а саме – 268 тис грн та 21 тис доларів США.

На даний час тривають слідчі та розшукові дії, а також вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, тривають обшуки за місцем роботи та проживання високопосадовця в Дніпропетровській області.

Також проводиться перевірка щодо встановлення причетності до вчинення аналогічного кримінального правопорушення інших регіональних керівників ДМС.

Дії зловмисників кваліфіковано за ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) та за ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.

Досудове розслідування триває.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!