Apple презентує новий iPhone 6S

Середа, 9 вересня 2015, 10:25

Американська компанія Apple презентує в середу новий смартфон iPhone 6 і iPhone 6 Plus зі збільшеним екраном.

Про це пише Прайм.

Презентація "яблучних" новинок відбудеться о 10.00 (20.00 за київським часом) в будівлі Bill Graham Civic Auditorium в Сан-Франциско, де в 1977 році Стів Джобс і Стів Возняк представили перший персональний комп'ютер Apple II.

В очікуванні нових смартфонів, деякі ЗМІ публікували інсайдерську інформацію і робили прогнози щодо технічних характеристик девайсів.

Реклама:
 

Імовірно, апарати отримають оновлену операційну систему iOS 9, більш досконалу камеру, поліпшену якість екрану, а також будуть доступні в нових кольорах.

Девіз запрошень, розісланих компанією на презентацію, говорить: "Гей, Siri, підкажи нам", що говорить про те, що функції голосових команд будуть розширені.

Також 9 вересня триватиме представлена оновлена багатофункціональна ТВ-приставка Apple TV.

Нинішні флагманські моделі Apple - смартфони iPhone 6 і iPhone 6 Plus зі збільшеним дисплеєм, за останні дев'ять місяців продажів принесли компанії рекордні 183 млн доларів. Моделі надійшли в магазини у вересні 2014 року.

Вихід нового iPhone супроводжувався традиційними чергами біля салонів.

Фанати "яблучної" техніки, і всі, хто вважав свої смартфорни та планшети застарілими, збиралися біля магазинів уже з півночі. Однак у квітні цього року, з виходом цифрових годинників iWatch, Apple перевела перші партії виключно на попереднє замовлення, що зняло ажіотаж у магазинів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!