"Нафтогаз" оголосив конкурс на посаду керівника "Укртранснафти"

П'ятниця, 4 вересня 2015, 14:13

НАК "Нафтогаз України" опублікувала умови проведення публічного конкурсного відбору кандидатів на заміщення посади генерального директора ПАТ "Укртранснафта".

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як зазначається, з вимогами до кандидатів та порядком участі у конкурсній процедурі можна ознайомитися за цим посиланням.

Заявки приймаються до 17 вересня 2015 року включно.

Реклама:

Нагадаємо, що 13 травня цього року тимчасово здійснюючим повноваження генерального директора "Укртранснафти" було призначено Романа Сидорака. Термін його повноважень встановлено з 13 травня 2015 року до обрання загальними зборами акціонерів генерального директора товариства.

"Нафтогазу" належить 100% акцій "Укртранснафти".

Як відомо, 4 серпня збори акціонерів "Укртранснафти" вирішили не продовжувати контракт з колишнім керівником компанії Олександром Лазорком.

Як відомо, раніше міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин ініціював звільнення Лазорка за розтрати на зберігання технологічної нафти на потужностях групи "Приват".

Лазорко був відсторонений наглядовою радою"Укртранснафти" ще 19 березня. На його місце призначили Юрія Мірошника. Це призвело до великого скандалу і початку конфлікту між Коломойським і владою.

20 березня Коломойський заявив, що Мірошник не проводитиме аудит в "Укртранснафті", а цим питанням займуться компанії "великої четвірки".

Цей конфлікт призвів до відставки олігарха з поста Дніпропетровського губернатора.

Як повідомлялося, 8 квітня наглядова рада "Укртранснафти" призначила Сукало в. і. о. керівника цієї компанії на чотири місяці.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: