"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ціни на нафту знижуються

П'ятниця, 4 вересня 2015, 10:16

Світові ціни на нафту знижуються в ході торгів на очікуванні інвесторами даних по ринку праці США, які допоможуть їм визначити, коли Федеральна резервна система вирішить підвищити ставку.

Про це свідчать дані торгів, пише Прайм.

Станом на 08.15 за московським часом вартість жовтневих ф'ючерсів на північноморську суміш Brent знижувалася на 1,13% - до 50,13 долара за барель.

Ціна жовтневих ф'ючерсів на WTI опускалася на 1,34% - до 46,12 долара за барель.

Реклама:

Пізніше в п'ятницю, міністерство праці США оприлюднить дані за рівнем безробіття в країні і числу нових робочих місць в несільськогосподарських галузях за серпень, а також середньої погодинної заробітної плати у звітному місяці.

"Враховуючи, що ФРС уважно стежить за цифрами по зайнятості, дані по робочих місцях у несільськогосподарському секторі повинні мати вирішальне значення. Якщо дані по несільськогосподарському секторі виявляться нижче, ніж очікувалося, тоді підвищення ставки може бути перенесено на грудень 2015 року", - заявив агентству Франс Прес інвестиційний аналітик Phillip Futures в Сінгапурі Даніель Анг.

Підвищення ставки призведе до подорожчання американської валюти. Таким чином, нафта, що торгується у доларах, стає дорогою для іноземних трейдерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!