"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Призначено нового гендиректора Porsche

Середа, 30 вересня 2015, 16:36

Новим гендиректором автовиробника Porsche призначений глава відділу виробництва компанії Олівер Блюм.

Про це повідомляється в релізі компанії, передає "Прайм".

"На сьогоднішньому засіданні наглядова рада Porsche AG призначила Олівера Блюма головою виконавчої ради..., починаючи з 1 жовтня 2015 року. Блюм замінить на даній позиції Маттіаса Мюллера", - йдеться у повідомленні.

Минулого тижня Мюллер був призначений гендиректором німецького концерну Volkswagen AG замість Мартіна Вінтеркорна, який подав у відставку через скандал з несправним програмним забезпеченням компанії, яке занижувало показники вихлопів газів.

Реклама:

Автоконцерн Volkswagen був звинувачений у США в обладнанні своїх дизельних автомобілів програмним забезпеченням, яке занижувало реальні показники викидів шкідливих речовин.

Американський уряд зобов'язав концерн відкликати 482 тисячі легкових авто марок Volkswagen і Audi, проданих в країні в 2009-2015 роках. Компанії також загрожує штраф у розмірі до 18,075 млрд доларів.

Porsche AG була заснована конструктором Фердинандом Порше в 1931 році. Виробляє спортивні автомобілі класу "люкс". Штаб-квартира знаходиться в Штутгарті. Входить до концерну Volkswagen Group з 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: