"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна і Польща створять спільне оборонне підприємство

Четвер, 3 вересня 2015, 20:45

Державний концерн "Укроборонпром" та польська компанією "Lubawa S.A." створять спільне підприємство.

Про це йдеться в Меморандумі, який сторони підписали в рамках участі української делегації у  Міжнародній виставці "MSPO-2015", що проходить у польському місті Кєльце, повідомляє сайт"Укроборонпрому".

"Україна взяла курс на вступ до структур колективної безпеки НАТО. Польща є гідним партнером в цьому напрямку нашого розвитку. Об'єднання виробничого та наукового потенціалу "Укроборонпрому" і "Любави" дозволить підвищити якість вітчизняної продукції, а також буде посилювати співпрацю між двома країнами", - заявив генеральний директор концерну Роман Романов.

За його слів, співпраця з польською компанією дозволить створити перше в Україні державне підприємство спільно із західними партнерами.

Реклама:

На вітчизняних виробничих потужностях розмістять сучасні технології, обладнання та нададуть усі необхідні початкові матеріали.

Польська компанія "Lubawa S.A." спеціалізується на виробництві багатоцільового камуфляжу для Збройних сил країн НАТО, її продукція користується попитом на більш ніж 40 ринках світу.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!