Арбузов судитиметься з ГПУ

Четвер, 3 вересня 2015, 12:19

Оголошений у розшук соратник Януковича Сергій Арбузов вирішив судитись із Генпрокуратурою.

Про це він написав у своєму Facebook.

Арбузов повідомив, що його адвокати "подали позов у Печерський районний суд Києва з вимогою визнати недостовірною інформацію, поширену ГПУ".

"Одночасно в Генпрокуратуру подано офіційну заяву про вчинення кримінальних злочинів колишнім керівником відомства Олегом Махніцьким", - написав Арбузов.

Реклама:

За його версією, 7 березня 2014 року ГПУ передала послу ЄС Яну Томбінському повідомлення за підписом Махніцького про те, що проти Арбузова порушено справу за привласнення коштів держбюджету.

Решил посудиться с нашей прокуратурой. Мои адвокаты подали иск в Печерский районный суд г. Киева с требованием признать ...

Posted by Сергій Арбузов on 3 сентября 2015 г.

"Саме цей лист став причиною того, що я потрапив під санкції Євросоюзу. Однак, сумне й одночасно смішне те, що на момент складання листа кримінального провадження проти мене не існувало в природі", - запевняє Арбузов.

Як відомо, Арбузов, який за часів Януковича займав різні найвищі державні посади і вважався одним з найближчих до "Сім'ї", внесений у санкційний список ЄС одразу після втечі з України.

ГПУ повідомила, що у Європі заарештовані гроші Арбузова: 451 тис. євро в Австрії, 13 млн швейцарських франків у Швейцарії та 675 тис. євро у Великобританії.

Нещодавно в український публічний простір спробував повернутись і найближчий соратник Арбузова Олександр Клименко. 

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: