"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укрзалізниця" з кінця 2014 року не перевозить пасажирів та вантажі до Криму

Понеділок, 28 вересня 2015, 19:48

"Укрзалізниця" з 26 грудня 2014 року не здійснює перевезень вантажів та пасажирів до Криму.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Конвенція від 26 грудня 2014 року ЦЗМ 14/2249 щодо припинення вантажних перевезень між АР Крим та материковою частиною України й конвенція від 17 серпня 2015 року ЦЗМ 14/113 щодо обмеження перевезень вантажів до контрольного пункту Вадим розміщені на офіційному сайті "Укрзалізниці", - йдеться у повідомленні.

У компанії повідомили, що у своїй діяльності "Укрзалізниця" керується чинним законодавством України та виконує всі нормативні документи й урядові рішення. Одним з таким рішень є припинення залізничного сполучення з Кримом.

Реклама:

Як наголошується, припинення залізничного сполучення саме з грудня минулого року підтвердив звіт за липень цього року Ради бізнес-омбудсмена "Вибрані проблеми підприємницької діяльності, які безпосередньо повязані з воєнними діями на Сході України та анексією АР Крим".

"У звіті зазначено: "…рішення про зупинення транспортного сполучення між АР Крим та материковою Україною були прийняті Укрзалізницею 2014 року", - повідомляє прес-служба.

"З кінця грудня минулого року пасажирські поїзди кримського напрямку курсують до Новоолексіївки та Херсону, а вантажні поїзді - до контрольних пунктів в’їзду та виїзду із зазначеної території, що знаходяться на материковій частині України", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!