"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Статутний капітал "Української залізниці" становитиме 230 мільярдів гривень

Понеділок, 28 вересня 2015, 19:05

Кабінет міністрів затвердив статут публічного акціонерного товариства "Українська залізниця".

Про це зазначено в постанові від 2 вересня 2015 року № 735 "Питання ПАТ "Українська залізниця", передає прес-служба "Укрзлізниці".

"Також Кабінет міністрів постановив здійснити приватне розміщення першого випуску 229,879 млн акцій публічного акціонерного товариства "Українська залізниця", номінальна вартість кожної акції - тисяча гривень", - йдеться у повідомленні.

Постановою також надані доручення Міністерству інфраструктури затвердити положення про наглядову раду товариства, ревізійну комісію товариства та правління товариства, здійснити для формування статутного капіталу товариства приватне розміщення першого випуску 229,879 млн простих іменних акцій номінальною вартістю тисячу гривень кожна та здійснити інші заходи, пов’язані з утворенням товариства.

Реклама:

Також зазначеною постановою надані повноваження голові правління товариства здійснити заходи, пов’язані з державною реєстрацією товариства, заходи щодо реєстрації в Національній комісії з цінних паперів і фондового ринку випуску акцій товариства та ін.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: