"Влада" Криму обіцяє допомогти заводу Фірташа з сировиною

П'ятниця, 25 вересня 2015, 14:04

Голова окупаційної влади Криму Сергій Аксьонов пообіцяв допомогти кримському заводу "Титан" бізнесмена Дмитра Фірташа, який залишився без сировини через товарну блокаду Криму.

Про це Аксьонов сказав журналістам у Сімферополі, передає "РИА Новости".

"Кримський уряд надасть підтримку "Титану". Нас цікавить збереження робочих місць і виробництва. Зараз там є місячний запас сировини, є варіанти, як продовжити роботу", - сказав Аксьонов.

При цьому він відмовився публічно озвучувати варіанти допомоги у поставках сировини на завод, посилаючись на їх непублічність на даний момент.

Реклама:

Раніше повідомлялося, що підприємства олігарха Дмитра Фірташа обслуговували патріотичний російський форум, який російська окупаційна влада проводила в анексованому Криму.

Форум проходив на території бази відпочинку "Волна", яка належить заводу "Кримський титан".

Як відомо, 20 вересня три пропускні пункти, які ведуть до анексованого Росією Криму, були заблоковані учасниками громадянської блокади Криму. Активісти не пропускали на півострів фури з продовольством.

Ініціаторами акції виступили лідери кримськотатарського народу Рефат Чубаров, Мустафа Джемілєв і власник телеканалу ATR Ленур Іслямов. Акцію також підтримали українські громадські організації та народні депутати.

Ключові вимоги учасників блокади - припинення репресій по відношенню до корінного народу Криму, а також звільнення українських політв'язнів Надії Савченко, Олега Сенцова та Олександра Кольченка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!