Moody's погіршило прогноз за рейтингом Volkswagen

П'ятниця, 25 вересня 2015, 09:22

Міжнародне рейтингове агентство Moody's погіршило прогноз за рейтингами німецького автовиробника Volkswagen AG на рівнях "A2/P-1" до негативного зі стабільного.

Про це йдеться в прес-релізі рейтингового агентства, передає "Прайм".

Одночасно Moody's підтвердило довгостроковий пріоритетний незабезпечений рейтинг на рівні "A2", а також короткостроковий рейтинг "Prime-1".

"Зміна прогнозу слідує за оголошенням Volkswagen про те, що Управління з охорони навколишнього середовища США розслідує дотримання компанією закону про екологію", - йдеться в релізі агентства.

Реклама:

Volkswagen був звинувачений у США в обладнанні своїх дизельних автомобілів програмним забезпеченням, яке занижувало реальні показники викидів CO2.

Американський уряд зобов'язав концерн відкликати 482 тисячі легкових машин марок Volkswagen і Audi, проданих в країні в 2009-2015 роках. Компанії також може загрожувати штраф у розмірі до 18,075 мільярда доларів.

Раніше в четвер рейтингове агентство Standard & Poor's помістило довгостроковий і короткостроковий корпоративні кредитні рейтинги Volkswagen AG на рівнях "A/A-1" в список на перегляд з можливістю зниження.

У середу рейтингове агентство Fitch також помістило рейтинг німецького автовиробника на рівні "А" в список на перегляд з можливістю зниження.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: