"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Син бізнесмена Гриба очолив управління Фонду держмайна

Четвер, 24 вересня 2015, 15:26

Син бізнесмена Вадима Гриба Роман призначений начальником управління з питань корпоративних відносин Фонду державного майна України.

Відповідна інформація розміщена на сайті ФДМУ.

У прес-службі Фонду "Економічній правді" повідомили, що Гриб був призначений на посаду начальника управління з питань корпоративних відносин Департаменту договірного менеджменту, міждержавних майнових та контрактних відносин 23 липня 2015 року.

Роман Гриб народився 13 травня 1986 року. Працював в ТОВ "Тект-капітал" - директором аналітичного департаменту, ТОВ "Тект-Трейд" - керівник департаменту операцій з цінними паперами, Державне підприємство генеральна дирекція з обслуговування іноземних представництв - заступник генерального директора.

Реклама:

Вадим Гриб (входить до списку найбагатших українців журналу Форбс) у 1995 році переїхав до України і отримав українське громадянство. До цього жив і працював у Тольятті (Росія).

У 2010 році він був призначений радником голови СБУ Валерія Хорошковського. У 2005 році Гриб також працював заступником голови уряду Криму Анатолія Матвієнка - колишнього губернатора Вінницької області.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!