Кредит від Світового банку допоможе збалансувати бюджет - Яресько

Неділя, 20 вересня 2015, 09:39

Кредит у 500 млн доларів  від Світового банку сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить спрямувати додаткове фінансування на пріоритетні потреби.

Про це на своїй сторінці у Facebook написаламіністр фінансів України Наталія Яресько.

У середу підписала Угоду щодо отримання $500 млн. Другої програмної позики на проведення реформ у фінансовому секторі з ...

Posted by Наталія Енн Яресько / Natalie Ann Jaresko on 19 сентября 2015 г.

"Цей кредит – це наступний крок в посиленні фінстабільності в нашій країні, в оздоровленні її економіки. Це допоможе нам повернутися до економічного зростання, до створення робочих місць та підвищення рівня життя кожного нашого громадянина", - написала міністр.

Реклама:

За її словами, наданий під дуже низькі відсотки кредит, сприятиме збалансуванню державного бюджету та дозволить спрямувати додаткове фінансування на пріоритетні потреби нашої держави. Адже здорові державні фінанси є запорукою сильної економіки та довіри громадян

Нагадаємо, 17 вересня Яресько підписала Угоду щодо отримання 500 млн доларів другої програмної позики на проведення реформ у фінансовому секторі з директором Світового банку у справах України, Білорусі та Молдови регіону Європи і Центральної Азії Чімяо Фаном.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!