"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Біржі Європи закрилися зростанням на тлі корекції

Середа, 2 вересня 2015, 19:34

Основні фондові індекси Європи закрили торги середи помірним підвищенням в рамках корекції після спаду напередодні на 2-3%.

Про це свідчать дані бірж, передає "Прайм".

За підсумками торгів вівторка британський індекс FTSE 100 піднявся на 0,41% - до 6083,31 пункту. Німецький DAX 30 підвищився на 0,32%, до 10048,05 пункту, французький CAC 40 зріс на 0,3%, до 4554,92 пункту.

У середу інвестори звернули увагу на те, що на біржах Китаю сповільнилося падыння, що було сприйнято з оптимізмом. Крім того, американські фондові ринки відкрили торги підвищенням, і європейські інвестори підтримали цю тенденцію.

Реклама:

"Зараз всі сигнали ми отримуємо з-за кордону. Така тенденція спостерігається вже приблизно протягом тижня", - сказав виданню The Wall Street Journal трейдер RW Baird & Co Майкл Антонеллі.

Учасники торгів звернули увагу в середу на внутрішні статдані. Так, ціни виробників у єврозоні в липні знизилися на 0,1% в місячному численні і на 2,1% в річному, що повністю співпало з прогнозами аналітиків.

Крім того, європейські інвестори вже починають чекати чергового засідання ЄЦБ, на якому буде ухвалено рішення щодо подальшого курсу кредитно-грошової політики регулятора.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: