"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Укртранснафта" підозрює міліціонерів у крадіжці нафти

Середа, 2 вересня 2015, 18:11

"Укртранснафта" підозрює міліціонерів у крадіжці нафти з магістрального трубопроводу і вимагає ретельного розслідування.

Про це у вівторок повідомляє прес-служба компанії.

Як зазначається, вночі 31 серпня диспетчерська служба зафіксувала падіння тиску на ділянці 122 км - 147 км МН "Мозир - Броди" (ІІ черга).

На автодорозі в районі села Велень Коростенського району Житомирської області було затримано автомобіль марки DAF з причепом-автоцистерною. Одна із секцій автоцистерни частково була наповнена нафтою. Разом з автомобілем було затримано водія.

Реклама:

На відстані близько 300 метрів від автоцистерни також було виявлено та затримано автомобіль марки "Opel Frontera", в якому знаходилося двоє громадян.

Попередньо встановлено, що один з них є співробітником спеціальної міліції за прізвищем Пашинський, другий – слідчим (прізвище встановлюється) Коростенського МВ УМВС України в Житомирській області. Ще одному автомобілю, ймовірно марки "Нива", вдалося зникнути з місця події.

У ході подальшого обстеження місцевості в районі села працівники безпеки ПАТ "Укртранснафта" виявлено "врізку" в нафтопровід.

Затриманих осіб та автомобільний транспорт передали правоохоронним органам. Але, за наявною інформацією, на працівників районної міліції здійснюється шалений тиск з боку різних впливових осіб з метою навмисного "розвалу" розслідування даного провадження та уникнення винними особами відповідальності.

Більш того, навіть ставляться вимоги повернути вилучені у злочинців автотранспорт та обладнання, яким здійснювалася "врізка" в нафтопровід, зазначають в компанії.

"ПАТ "Укртранснафта" рішуче закликає уповноважені компетентні органи, які займаються розслідуванням зазначеного злочину, вжити всіх необхідних заходів для недопущення будь-яких зволікань або штучного згортання вказаного розслідування, і забезпечити безумовне притягнення винних осіб до відповідальності", - наголошують у компанії.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!