Мінфін вирішує, що робити з лотереями, які потрапили під санкції операторів

Четвер, 17 вересня 2015, 17:06

Юристи Мінфіну працюють над виробленням рішення щодо операторів лотерейного ринку, які потрапили під санкції, ТОВ "М.С.Л" і ПрАТ "Патріот".

Про це повідомила агентству заступник міністра Олена Макеєва, передає "Інтерфакс-Україна".

"Сьогодні юристи міністерства займаються питанням, якими мають бути юридичні дії у зв'язку з прийняттям цього указу", - сказала вона.

Відповідаючи на запитання про можливу монополізацію ринку у разі заборони роботи зазначених компаній, Макеєва зазначила, що нині Мінфін розробляє нове законодавство щодо грального та лотерейного бізнесу, яке має врегулювати ситуацію на ринку.

Реклама:

Заступник міністра уточнила, що не йдеться про відкликання ліцензій у "М.С.Л" і "Патріот", оскільки їх дія завершилася ще минулого року, а нині вони продовжують свою діяльність до ухвалення нових нормативних актів, що регулюють роботу на лотерейному ринку.

У компаніях, що потрапили під санкції, агентству сказали, що вони продовжують здійснювати свою діяльність у звичайному режимі.

Як повідомлялося, персональні економічні санкції за анексію Криму та агресію на Донбасі зачепили двох із трьох операторів лотерейного ринку України - ТОВ "М.С.Л" і ПрАТ "Патріот".

Згідно з указом глави держави, до них застосовується п'ять видів санкцій, зокрема, запобігання виведенню капіталів за межі України та блокування активів - тимчасове обмеження права користуватися та розпоряджатися належним майном.

Як відомо, 16 вересня ррезидент Петро Порошенко підписав указ про введення санкцій проти Росії.

ПОВНИЙ СПИСОК

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!