"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"УЗ" зняла заборону на відправку вагонів на низку станцій Донецької залізниці

Понеділок, 14 вересня 2015, 17:53

"Укрзалізниця" зняла заборону на відправлення вантажів та порожніх вагонів на ряд станцій Донецької залізниці.

Про це свідчить телеграма ВАТ "Російські залізниці", передає "Інтерфакс-Україна".

Відповідно до телеграми "РЗ" від 10 вересня, "у зв'язку з повідомленням УЗ та зверненням дирекції Ради із залізничного транспорту держав Співдружності від 8 вересня дію телеграми (РЗ - ред.) від 29 липня 2014 року щодо заборони навантаження всіх вантажів і прийому до перевезення порожніх вагонів на станції Воскресенська, Дронове, Кумшацький, Пелагеївський, Розсипна, Софіно-Бродська на адресу всіх вантажоодержувачів скасовується".

Крім того, скасовано дію телеграм РЗ від 11, 14 і 15 серпня 2014 року щодо заборони відправки вантажів і порожніх вагонів на станції Сороче, Каракуба, Макіївка, Новий Світ, Моспіне, Кринична, Нижньокринка, Ханженкове, Харцизьк та Єнакієве.

Реклама:

Ці обмеження "Російські залізниці" також вводили після відповідного повідомлення "Укрзалізниці" і звернення Ради із залізничного транспорту СНД.

При цьому, щоправда, під час відправлення вантажів на станції Кринична та Ханженкове відвантаження наказано здійснювати "рівномірно відповідно до встановленого технічного плану та графіка погоджених заявок".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!