Аналітики прогнозують падіння ринку акцій РФ і рубля слідом за нафтою

Понеділок, 14 вересня 2015, 10:13

Ринок акцій РФ і рубль на початку дня трохи знизяться на тлі невпевненої динаміки ринку нафти.

Про це пишуть "РИА Новости".

Збереження вартості сорту Brent нижче ключового рівня 50 доларів за барель підтримує тиск на російську валюту, вважають аналітики.

Очікується відкриття ринку з пониженням на 0,2-0,3% за індексом ММВБ, в діапазоні 1710-1715, оцінив Віталій Манжос з банку "Образование".

Реклама:

"У перші хвилини торгів індекс ММВБ відіграє ранкове погіршення настроїв на нафтовому ринку. Після помірно негативного відкриття, він, швидше за все, продовжить п'ятничний бічний рух в очікуванні нових значущих зовнішніх сигналів", - сказав Манжос.

Нафта марки Brent торгується з ранку з невеликим зниженням, залишаючись усередині денного діапазону п'ятниці, зазначив Вадим Іосуб з компанії "Альпарі".

"Така динаміка може надати помірно-негативний вплив на рубль на початку дня. На денному графіку підтримкою для нафти служить рівень 46,8 долара, опорою - 50 долара. Очікується відкриття ринку падінням рубля з наступною поступовою корекцією. У результаті долар на Московській біржі може провести день в торговому діапазоні 67,2-68,6, євро - 76,2-77,8 рубля", - сказав він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: