Deutsche Bank може скоротити близько 200 співробітників в РФ - ЗМІ

Субота, 12 вересня 2015, 10:35

Deutsche Bank може скоротити близько 200 співробітників в Росії.

Про це пише ТАСС з посиланням на The Wall Street Journal.

"Deutsche Bank розглядає можливість серйозних змін, які можуть включати скорочення масштабів або припинення операцій в деяких країнах, а також зміни у складі керівництва", - пише газета.

Серед них - "великі скорочення" у діяльності банку в Росії.

Реклама:

Видання зазначило, що ці питання обговорюються в Баварських Альпах на щорічній зустрічі членів спостережної ради банку.

"Як повідомили особи, знайомі з ситуацією, скорочення в Росії можуть торкнуться близько 200 співробітників, що займаються інвестиційними операціями, - підкреслила The Wall Street Journal. - Ці заходи не торкнуться сотні інших службовців банку в Москві і Санкт-Петербурзі, що відповідають за технічні та інші питання".

"Заклопотаність з приводу можливого відмивання грошей російськими клієнтами через трейдерів, що займаються операціями з цінними паперами, якими керував банк, стала причиною як внутрішнього розслідування, так і розслідувань європейських і американських регуляторів", - йдеться в статті.

Deutsche Bank ще в липні заявляв про те, що вивчає питання про операції з акціями "деяких клієнтів", які були здійснені через представництва банку в Москві та Лондоні.

За словами обізнаних осіб, ці операції були на мільярди доларів.

Банк також вивчить систему внутрішнього контролю, покликану не допускати таких переказів коштів, які порушують міжнародні правила по боротьбі з відмиванням коштів.

Газета нагадала також, що керівник департаменту по операціях з російськими цінними паперами Тімоті Уізуелл в серпні покинув свій пост.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: