Порошенко каже, що інвестори відчують дії нового Податкового кодексу

П'ятниця, 11 вересня 2015, 12:43

Президент Петро Порошенко запевняє, що новий Податковий кодекс покращить інвестиційний клімат в Україні.

Про це він заявив на форумі YES у Києві, повідомляє "Укрінформ".

"Якщо мене запитати, чи я оптиміст щодо економічної ситуації - так. На останньому засіданні Національної ради реформ ми обговорювали новий Податковий кодекс, який серйозно нам допоможе поліпшити інвестиційний клімат, а інвестор це відчує", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що навіть у таких складних умовах, в яких нині опинилася Україна, потрібно залишатися оптимістами і вірити у перемогу.

Реклама:

"Ми зменшуємо економічний спад і я сподіваюся, що у 2016 році ми вже зробимо усе від себе залежне, аби показати зростання ВВП, ми значно знижуємо рівень інфляції, стабілізуємо фінансово-банківську систему, ми стабілізуємо курс валют", - наголосив президент.

Нагадаємо, 7 серпня Порошенко підписав три закони, що поліпшують умови ведення бізнесу: "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо трансфертного ціноутворення", "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо зменшення податкового тиску на платників податків" та "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо оподаткування неприбуткових організацій".

Як відомо, замміністра фінансів з питань доходів Олена Макеєва заявила, що Мінфін не вірить у детінізацію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!