"Укртрансгаз" викинув на зв’язок від МТС 26 мільйонів

Неділя, 9 серпня 2015, 10:02

ПАТ "Укртрансгаз" за результатами тендеру уклав угоду з ПрАТ "МТС" на послуги мобільного зв’язку на суму 25,6 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Послуги зв’язку замовляють на два роки вперед для 12199 абонентів різних підрозділів "Укратрансгазу". Також до суми включено надання доступу підрозділам компанії до IP/MPLS (ціни на окремі тарифи у "Віснику держзакупівель" не оприлюднено).

МТС виграло тендер запропонувавши свої послуги за 25 600 000 грн. Ця сума в точності співпала з очікуваною вартістю тендеру, яку встановив "Укртрансгаз".

Реклама:

Також ця сума до копійки співпала з вартістю пропозиції єдиного конкурента - одеського ТОВ "Болімі сервіс". Однак ціна "важила" тільки половину від загальної оцінки пропозиції, ще 50% припадало на критерій "експлуатаційні витрати", дані про які у ВДЗ не оприлюднено.

У відкритих джерелах немає згадок про "Болімі сервіс". У ЄДРПОУ вказано основний вид економічної діяльності "Болімі сервіс" - це надання інших допоміжних комерційних послуг (код КВЕД 82.99). У Єдиному ліцензійному реєстрі немає жодних даних про наявність ліцензій.

 "Уктрансгаз" виставив дуже м’які кваліфікаційні критерії. Для того, щоб підтвердити свою спроможність надавати послуги мобільного зв’язку, учасник торгів мав надати лише власний лист у довільній формі з інформацією про укладення договорів щодо рухомого (мобільного) зв’язку з корпоративними абонентами чисельністю більше 500 осіб.

Фірма зі статутним капіталом 8 тис грн. зареєстрована у червні 2014 року по вул. Польська, 16а, кабінет 18 в Одесі. Засновником є Владлена Хмарська з Одеси, директор - Олександр Найденський.

Владлена Хмарська пару років тому вивішувала резюме про пошуки роботи перекладача з англійської мови, у якому вказувала попереднім місцем роботи посаду адміністратора у готелі "Vele Rosse".

Даних про Найденського у відкритих джерелах немає.

У 2013 році "Укртрансгаз" замовив послуги МТС на два роки за 27,50 млн грн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: