"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Відносно керівника "Укрзалізниці" почали розслідування - заступник голови АП

П'ятниця, 7 серпня 2015, 15:20

Заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов каже, що почалося розслідування правоохоронних органів відносно нового голови "Укрзалізниці" Олександра Завгороднього.

Про це він напередодні повідомив журналістам, повідомляє delo.ua.

За його словами, відповідно до закону про оперативно-розшукову діяльність, відповідні повідомлення у ЗМІ є підставою для початку розслідування правоохоронних органів щодо нового голови "Укрзалізниці" Олександра Завгороднього.

"Наскільки я володію інформацією, відповідно до закону про оперативно-розшукову діяльність, по пунктах оперативно-пошукового справи це пункт 6, це повідомлення в ЗМІ. Згідно з такими повідомленнями, я, думаю, що розслідування вже почалося", - заявив Андрій Таранов.

Реклама:

Як відомо, УП напередодні писала, що на родичів голови УЗ Олександра Завгороднього зареєстровані фірми, які отримували підряди від Придніпровської залізниці, коли він обіймав на тій же залізниці керівні посади. Тоді Завгородній займав на Придніпровській дорозі посади головного інженера та першого заступника начальника.

Як вдалося з'ясувати, фірми "А.С. Інжиніринг Груп" і "Сферастрой Інвест", оформлені на сина і брата Завгороднього, активно працювали з Придніпровською дорогою. Перевірка КРУ виявила, що підрядник завищував ціни на роботи.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!