Через обстріл Авдіївський коксохім опинився на межі зупинки - Метінвест

Вівторок, 4 серпня 2015, 11:32

У ніч на вівторок Авдіївський коксохімічний завод вчергове потрапив під масований обстріл, в результаті чого було пошкоджено енергопостачання та залізничне сполучення підприємства.

Про це повідомляє прес-служба Метінвесту.

Як наголошується, пошкоджене енергопостачання та залізничне сполучення підприємства. Жертв і постраждалих серед співробітників АКХЗ немає.

"В результаті обстрілу пошкоджено три з чотирьох високовольтних лінії електромереж, що живлять Авдіївський коксохім. Друге виробниче крило знеструмлене і зупинене", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"Фахівці заводу переводять коксові батареї 3-го та 4-го коксових цехів в режим гарячої консервації. Зупинена вуглепідготовча фабрика. На даний момент через серйозні ушкодження у залізничному цеху підприємство не має можливості як отримувати сировину, так і відправляти готову продукцію", - повідомляє прес-служба.

У компанії повідомили, що через пошкодження високовольтних ліній електромереж підприємство опинилося на межі повної зупинки. Технічної можливості використання резервних джерел енергопостачання у Авдіївського коксохіму немає.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: