Суд змушує UniCredit Bank виплатити депозит за підробленим договором

Понеділок, 3 серпня 2015, 18:05

Апеляційний суд Чернівецької області скасував рішення суду першої інстанції, зобов'язавши ПАТ "Укрсоцбанк" (UniCredit Bank) виплатити депозит за підробленим договором банківського вкладу.

Про це повідомляє прес-служба банку.

"Позивач стверджував, що 23 жовтня 2014 року уклав депозитний договір з банком, зробивши внесок у сумі 458,5 тисяч гривень, а повернути вклад UniCredit Bank нібито мав у доларах за курсом 13,1 гривні за долар", - йдеться у повідомленні.

"При цьому в банку немає ніякої інформації про подібного клієнта. Більше того, в UniCredit Bank не існує навіть продукту з конвертацією вкладу", - повідомила прес-служба.

Реклама:

У банку зазначили, що проведена експертиза показала, що документ, пред'явлений позивачем, - підроблений.

"Незважаючи на це, Апеляційний суд у Чернівцях став на бік позивача і зобов'язав виплатити йому суму, зазначену в "договорі". Раніше UniCredit Bank вже звертався до ряду представників державної влади за захистом від суддівського свавілля в регіоні", - йдеться у повідомленні.

UniCredit Bank просить правоохоронні та контролюючі органи захистити банк від незаконних дій з боку суддів Апеляційного суду Чернівецької області.

"Група UniCredit - одна з небагатьох європейських структур, яка навіть в сьогоднішні часи інвестує в Україну, збільшивши капітал UniCredit Bank на 500 млн доларів" - повідомляє прес-служба.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: