"Нафтогаз" отримав держгарантії за кредитом на 300 мільйонів

Понеділок, 3 серпня 2015, 16:52

Кабінет міністрів надав НАК "Нафтогаз України" держгарантії для залучення у Європейського банку реконструкції і розвитку кредиту на 300 млн доларів.

Про це йдеться у постанові Кабінету міністрів № 540 від 24 липня 2015 року.

"З метою формування стабілізаційного енергетичного фонду погодитися з пропозицією Міністерства енергетики щодо надання у 2015 році держгарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань НАК "Нафтогаз України" за кредитом ЄБРР, сума якого становить до 300 млн доларів", - йдеться у постанові.

Кабмін також постановив, затвердити умови надання у 2015 році державних гарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань НАК "Нафтогаз України" за кредитом, що залучається для формування стабілізаційного енергетичного фонду.

Реклама:

"Уповноважити Міністра фінансів підписувати у 2015 році документи щодо надання державних гарантій для забезпечення виконання боргових зобов’язань за запозиченням", - зазначається у документі.

НАК "Нафтогаз України" доручено забезпечити використання природного газу, придбаного за рахунок коштів запозичення, виключно для задоволення потреб українських споживачів.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!