До контрабанди цигарок у Закарпатті можуть бути причетні митники - ДФС

П'ятниця, 28 серпня 2015, 20:54

Правоохоронці припинили спробу переміщення майже 48 тисяч пачок цигарок через митний кордон України.

Про це йдеться у повідомленні ГУ ДФС у Закарпатській області.

"Управлінням власної безпеки Головного управління ДФС у Закарпатській області спільно зі Службою безпеки України у Закарпатській області, Закарпатською митницею ДФС та Чопським прикордонним загоном припинено спробу контрабандного переміщення тютюнових виробів через митний кордон України", - йдеться у повідомленні.

У прес-службі повідомили, що серед виявлених цигарок, які зловмисники намагались перемістити у заздалегідь підготовлених тайниках, що знаходились у вантажних дерев’яних щоках - бокових частинах барабанів-катушок для кабеля, через митний пост "Ужгород" Закарпатської митниці ДФС": "Winston" з акцизними марками України  та "Marlboro" з акцизними марками Республіки Польщі.

Реклама:

Як наголошується, загальна кількість наразі вилучених цигарок становить майже 48 тисяч пачок.

"За даним фактом слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 204 Кримінального кодексу України", - повідомляє прес-служба.

"Разом з тим, управлінням власної безпеки Головного управління ДФС у Сумській області перевіряється причетність працівників Сумської митниці до вказаного факту, при проведенні митного оформлення вантажу в режимі експорт", - зазначили у прес-службі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: