ФДМ на наступному тижні визначиться із банком-консультантом щодо продажу ОПЗ

Четвер, 27 серпня 2015, 18:34

Фонд державного майна відбере інвестиційний банк, який буде консультантом при приватизації Одеського припортового заводу на наступному тижні.

Про це повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус журналістам у Києві в четвер, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нього (глави ФДМ Ігоря Білоуса) є близько 12 інвестиційних банків зі світовим ім'ям в шорт-листі. Він, як мені сказав, наступного тижня відбере один, який буде допомагати і супроводжувати процес продажу Одеського припортового заводу", - сказав міністр.

Абромавичус також повідомив, що уряд вирішив не продавати на біржі 5% акцій ОПЗ, і має намір пролобіювати у Верховній Раді зміни до законодавства, які б скасували зобов'язання обов'язкового продажу цього пакета на біржі.

Реклама:

Нагадаємо, 19 серпня на засіданні Кабінету міністрів прем’єр-міністр Арсеній Яценюк доручив скасувати продаж 5% акцій Одеського припортового заводу і розробити нову методологію оцінки.

Раніше Яценюк повідомив, що Кабінет міністрів має намір відкласти приватизацію Одеського припортового заводу для внесення змін до законодавства про приватизацію та оціночну діяльність.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: