На Львівщині учасники АТО отримали 1,422 тисяч земельних ділянок

Середа, 26 серпня 2015, 19:54

У Львівській області учасник антитерористичної операції отримали у власність 1,442 тисяч земельних ділянок.

Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

"З початку запровадження ініціативи про забезпечення учасників АТО земельними ділянками у Львівській області військовослужбовці отримали у власність 1,422 земельні ділянки. Наділи розташовані як в межах, так і поза межами населених пунктів", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, землевпорядна служба регіону ухвалила 1,29 тисяч рішень про надання військовослужбовцям у власність земельних ділянок загальною площею 145,6 гектара. Землі розташовані поза межами населених пунктів.

Реклама:

"Учасники АТО планують використати наділи для ведення садівництва, особистого селянського господарства та індивідуального дачного будівництва. Ще 132 земельні ділянки в межах населених пунктів військовим надали за рішенням місцевих рад Львівщини. Ці землі військові використають для будівництва житлових будинків та господарських споруд", - повідомляє прес-служба.

"Землевпорядна служба Львівщини надала учасникам АТО 1 423 дозволи на розробку документації із землеустрою на землі загальною площею 350,8 гектарів. Зараз триває процес оформлення ділянок у власність", - йдеться у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: