"Укрзалізничпостач" закупить у "Вог Аеро Джет" 40 тисяч тонн дизеля

Субота, 22 серпня 2015, 13:06

20 серпня ДП "Укрзалізничпостач" оголосило про перемогу ТОВ "Вог Аеро Джет" в тендері на закупівлю 40 тисяч тонн дизельного пального.

Про це йдеться у повідомленні Мінінфраструктури.

"Компанія запропонувала найнижчу ціну - 15,846 тисяч гривень за тонну. Це на 1,054 тисяч гривень за тонну нижче за ціну за діючим контрактом, що становить 16,9 тисяч гривень за тонну. Контракт на закупівлю буде підписано протягом 10 робочих днів", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ТОВ "Вог Аеро Джет" стане другим постачальником палива для залізничного транспорту, закупівлі якого здійснює ДП "Укрзалізничпостач".

Реклама:

"Першим є ТОВ "ОККО-Бізнес Контракт", з яким "Укрзалізничпостач" співпрацює за умовами підписаної 23 червня 2015 року угоди про постачання 80 тисяч тонн палива. Підписання угоди з "Вог Аеро Джет" дозволить ДП "Укрзалізничпостач" диверсифікувати джерела надходжень палива та усунути залежність від єдиного постачальника", - повідомляє Мінінфраструктури.

Також наголошується, що процедура розкриття конкурсних пропозицій відбулася 20 серпня. В тендері на закупівлю дизпалива взяли участь 10 компаній - ТОВ "Трейд Коммодіті", ТОВ "Елемент Нафта", ТОВ "Левада Ойл", ТОВ "Укройлпродукт", ПП "НП Трейдінг", ТОВ "Дайджест Груп", ТОВ "Торговий дім "Сокар Україна", ДП "Укртранснафтопродукт", ТОВ "Вог Аеро Джет" та ПП "Окко-Бізнес Контракт".

"Найвищу ціну за всіма лотами - 17,1 тисяч гривень за тонну - запропонувало ТОВ "Укройлпродукт". За двома лотами тендерним комітетом було прийняте рішення відхилити пропозиції трьох учасників - ТОВ "Сокар Україна", ПП "НП Трейдінг" та ТОВ "Левада Ойл" - через невідповідність умовам документації конкурсних торгів та/або неповний пакет тендерних документів", - повідомляє прес-служа.

Раніше в "Укрзалізниці" заявили, що через рішення АМКУ про припинення нового конкурсу за скаргою ТОВ "Елемент Нафта", яка надійшла 3 серпня, за два дні до його проведення, придбання дизпалива для залізниці опинилося під загрозою.

Нагадаємо, 24 липня Окружний адмінсуд Києва заборонив придбання дизпалива за чинним контрактом в інтересах маловідомої компанії.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!