"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"МТС Україна" інвестує 7,3 мільярда в будівництво мережі

Четвер, 20 серпня 2015, 14:17

"МТС Україна" планує інвестувати в будівництво мережі 7,3 млрд гривень до кінця 2015 року.

Про це йдеться у прес-релізі компанії.

"У першому півріччі 2015 року інвестиції "МТС Україна" в мережу перевищили 4 млрд гривень". В рамках підготовки до запуску мереж третього покоління зв'язку оператор провів ряд заходів з модернізації та будівництва всіх елементів мережі", - йдеться у повідомленні.

"Модернізовано близько 60% радіочасті мережі в рамках підготовки до запуску власного 3G покриття. Замінено базові станції та контролери на найбільш сучасне обладнання збільшеної ємності, що вже призвело до двократного збільшення об'ємів трафіку в регіонах з оновленим обладнанням", - повідомляє прес-служба.

Реклама:

У компанії повідомили, що також запущені внутрішні 3G-рішення для забезпечення покриття всередині будівель у Києві, Львові, Харкові та Одесі, що необхідно для забезпечення повного покриття при запуску 3G мереж.

Загальна сума інвестицій за 2015 рік становитиме більше 7,3 млрд гриввень. Основні кошти будуть спрямовані на розвиток мереж 3G.

Як повідомлялося, на кінець другого кварталу 2015 року капітальні витрати мобільного оператора "Київстар" становили понад 4 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!