"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Влада" Криму заявила, що місцевим готелям потрібна термінова модернізація

Неділя, 16 серпня 2015, 17:30

В результаті провального туристичного сезону, який майже завершився, "влада" анексованого Росією Криму заявила, що місцеві готелі терміново потребують модернізації.

Про це заявила офіційний представник Ростуризму Ірина Щеголькова, пише РИА Крим.

За її словами, застарілий номерний фонд багатьох місць розміщення в Криму давно не відповідає вимогам сучасних туристів і вимагає серйозного оновлення. 

"Багато готелів, пансіонатів, санаторіїв, які як були побудовані в радянську епоху, в такому стані зараз і перебувають. Тільки тоді вони були суперсучасними і хорошими. Зараз, звичайно, вже рівень комфортності не той, і безумовно, там необхідна дуже серйозна модернізація", - зазначила Щеголькова.

Реклама:

Раніше "влада" Криму заявляла, що 15 липня на півострові зустріли двохмільйонного у 2015 році туриста. Цьогоріч Крим розраховує прийняти 4,3 мільйони туристів - на 15% більше, ніж у 2014-му. У 2013 році Крим прийняв рекордні за роки незалежності України 6 мільйонів туристів.

Екс-глава Мнкурортів і туризму Криму, а нині радник міністра аграрної політики і продовольства України Олександр Лієв заявив, що Росія вклала в розвиток кримського туризму у 2014 році в 6 разів менше, ніж Україна за рік до цього.

Крим. Реалії

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!