Мережу АЗС Коломойського в Криму виставлять на конкурс

Вівторок, 11 серпня 2015, 20:09

Мережу автозаправних станцій у Криму, що належали українському олігарху Ігорю Коломойському, планується виставити на конкурс найближчим часом, зараз готуються відповідні документи.

Про це повідомив в інтерв'ю "РИА Новости" міністр палива та енергетики Криму Сергій Єгоров.

Кримські АЗС компанії "Укрнафта", що раніше належали Коломойському, після націоналізації були передані Феодосійському нафтотерміналу в управління, як одному з підрозділів "Чорноморнафтогазу", і почали роботу під брендом ГОСТ.

Кошти від продажу об'єктів Коломойського підуть на виплату компенсацій вкладникам, чиї депозити в "Приватбанку" перевищували 700 тисяч рублів і не були повернені після припинення роботи банку в анексованому Криму.

Реклама:

"Зараз міністерством майнових відносин Криму оформляються документи по землекористуванню для того, щоб виставити їх на продаж. Главою республіки поставлено завдання на останньому засіданні Радміну в найкоротший термін оформити ці документи. Велика частина роботи вже зроблена. Ці об'єкти (всього 32 АЗС) були кинуті, там залишалися працівники. Ми їх взяли і забезпечили роботою, запустили станції в роботу під брендом ГОСТ. На цих заправках бензин зараз найдешевший і більш якісний", - зазначив Єгоров.

При цьому Єгоров не став називати ціну, за якою ці АЗС виставлятимуться на продаж.

Говорячи про причини високих цін на бензин в Криму, Єгоров пояснив, що в ціну закладаються витрати на логістику палива з материкової частини РФ, а також надбавка посередників.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: