Податківці ліквідували "конверт" з обігом 120 мільйонів

Субота, 1 серпня 2015, 15:38

У Дніпропетровській області працівниками податкової міліції у рамках кримінального провадження ліквідовано "конвертаційний центр", створений групою з 6 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Державної фіскальної служби.

Як зазначається, злочинці надавали послуги підприємствам реального сектору економіки з формування незаконного податкового кредиту та переведення безготівкових коштів у готівку.

"Орієнтовний обіг коштів, проконвертованих центром протягом поточного року, становив близько 120 млн гривень", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У ДФС повідомили, що у рамках провадження податкова міліція провела 7 обшуків в офісних приміщеннях "конверт-центру" та в місцях проживання фігурантів.

"За результатами обшуків вилучено 66 печаток та штампів фіктивних суб’єктів підприємницької діяльності, 4 системних блоки, 40 сім-карток, 19 мобільних телефонів, 7 ноутбуків, 1 флеш-накопичувач, чорнову бухгалтерію та фінансово-господарські документи, 50 бойових набоїв до пістолету", - повідомляє прес-служба.

Крім того арештовано 44 розрахункових рахунки транзитно-конвертаційних підприємств, на яких заблоковано коштів у сумі 40 тисяч гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!