"Нафтогаз" визначив кандидатури на посаду голови "Укрнафти"

Четвер, 9 липня 2015, 18:41

НАК "Нафтогаз України" відібрав двох кандидатів на пост голови правління ПАТ "Укрнафта".

Про це йдеться в повідомленні НАК.

"Сьогодні відбувся другий етап конкурсного відбору на заміщення посади голови правління "Укрнафти". Конкурсна комісія за результатами презентації кандидатами свого бачення розвитку "Укрнафти" одноголосно визначила двох претендентів на посаду. Обидва кандидати мають багаторічний досвід роботи у провідних міжнародних компаніях і доведений високий професійний рівень в управлінні нафтогазовими компаніями", - зазначено в повідомленні.

"Нафтогаз" подав відібрані кандидатури на розгляд Комітету з призначенням керівників особливо важливих для економіки підприємств (Номінаційний комітет КМУ) для проведення фінального етапу конкурсного відбору.

Реклама:

"Засідання комітету відбудеться 10 липня. До складу комітету з призначення входять міністр економічного розвитку і торгівлі, міністр фінансів, міністр інфраструктури, міністр енергетики та вугільної промисловості, міністр аграрної політики і продовольства або їх заступники і п'ять незалежних недержавних експертів, кандидатури яких узгоджуються Кабінетом міністрів України", - зазначають в "Нафтогазі".

У компанії нагадують, що свої резюме на конкурс з відбору глави "Укрнафти" подали більше 80 кандидатів.

"Після визначення переможця комітетом за призначенням кандидатура претендента на заміщення посади голови правління "Укрнафти" буде представлена на розгляд і затвердження акціонерів на зборах, яке призначено на 22 липня 2015 року", - резюмують в "Нафтогазі".

Раніше стало відомо, що відсторонений від виконання обов'язків голови правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко подав свою кандидатуру для участі в конкурсі на посаду керівника "Укрнафти".

Крім Лазорка, у конкурсі також має намір брати участь колишній львівський губернатор депутат від Партії регіонів Василь Горбаль. 

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: