"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

За посаду голови "Укрнафти" поборються шестеро претендентів

Вівторок, 7 липня 2015, 10:01

Члени конкурсної комісії обрали 6 претендентів для участі у другому етапі конкурсу на посаду керівника "Укрнафти".

Про це йдеться у повідомленні НАК "Нафтогаз України".

"Під час першого етапу конкурсного відбору на заміщення посади голови правління ПАТ "Укрнафта" зареєстровано 68 повних пакетів документів від претендентів з України, Великобританії, США, Румунії, Єгипту, Марокко, Норвегії та Данії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, в цілому більше 80-ти кандидатів виявили зацікавленість та надіслали свої резюме на конкурс.

Реклама:

3 липня під час засідання члени Комісії розглянули пакети документів та обрали 6 претендентів для участі у другому етапі конкурсу.

"Основним критерієм відбору була відповідність затвердженому профілю посади (досвід роботи, освіта, необхідні компетенції, тощо)", - повідомляє прес-служба.

У компанії зазначили, що 7 та 8 липня відбудуться засідання фінального етапу конкурсного відбору, під час яких кандидати будуть особисто презентувати своє бачення реформування "Укрнафти" та підвищення ефективності роботи підприємства.

За результатами фінального етапу конкурсною комісією буде обрано переможця. Обрану кандидатуру буде подано на погодження Комітету з призначення керівників особливо важливих для економіки підприємств.

"В разі затвердження переможця комітетом з призначення, кандидатура претендента на заміщення посади голови правління "Укрнафти" буде подана на розгляд та затвердження акціонерів на зборах, призначених на 22 липня 2015 року", - йдеться у повідомленні компанії.

До складу конкурсної комісії входять члени наглядової ради "Укрнафти", представники Міністерств, державні та недержавні незалежні експерти.

Раніше стало відомо, що відсторонений від виконання обов'язків голови правління "Укртранснафти" Олександр Лазорко подав свою кандидатуру для участі в конкурсі на посаду керівника "Укрнафти".

Крім Лазорка, у конкурсі також має намір брати участь колишній львівський губернатор депутат від Партії регіонів Василь Горбаль. 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!