Податківці Сумщини відсудили в "Укрнафти" мільярд

П'ятниця, 31 липня 2015, 16:11

Окружний адміністративний суд Києва зобов'язав "Укрнафту" сплатити 1,043 мільярда гривень на користь держави в особі Охтирської об'єднаної державної податкової інспекції Головного управління ДФС в Сумській області.

Про це у п'ятницю повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Сумській області.

За словами податківців, починаючи з серпня минулого року, підприємство, яке займається видобуванням нафти, газу та газового конденсату, не виконувало зобов’язання зі плати податків за користування надрами.

Так, компанія заборгувала 819,3 млн.грн. рентної плати за користування надрами для видобування нафти. З рентної плати за користування надрами для видобування природного газу - 220,7 млн.грн. З рентної плати за користування надрами для видобування газового конденсату - 3,74 млн.грн.

Реклама:

Судове рішення прийнято 24 липня 2015 року. Кошти мають стягнути за рахунок готівки, що належить "Укрнафті" і з рахунків у банках, які обслуговують компанію.

Як відомо, НАК "Нафтогаз України" пропонував Держфіскальній службіпритягнути до відповідальності посадових осіб найбільшої нафтовидобувної компанії "Укрнафта" за несплату податків.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!