"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

В Іллічівському порту проводяться обшуки

Четвер, 30 липня 2015, 16:44

Представники податкової міліції та прокуратури взяли під контроль управління Іллічівського морського торговельного порту.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби порту.

В ІМТП повідомляють, що в четвер вранці до будівлі управління Іллічівського морського торговельного порту "проникла група невідомих людей".

"У прохання співробітників ДП "ІМТП" надати документи, що засвідчують особу, нам було відмовлено", - зазначають речники порту.

Реклама:

"З розмов невідомих стало зрозуміло, що на місці працюють представники податкової міліції з Києва та Одеси, а також прокуратура Києва. На даний момент поверхи в будівлі перекриті, для співробітників порту вхід заблокований. Люди змушені перебувати в жарких коридорах без права виходу з будівлі і входу на свої робочі місця ", - йдеться в повідомленні.

У прес-службі зазначають, що одному зі співробітників стало погано і йому надавали медичну допомогу. Також у повідомленні наголошується, що представники податкової міліції та прокуратури протидіяли роботі журналістів.

Як відомо, минулого тижня глава Одеської ОДА Міхеїл Саакашвілі заявив, що керівництво Іллічівського морського торговельного порту найближчим часом буде відсторонене. Причиною, за його словами, послужила незаконна передача двох причалів порту офшорній компанії, зареєстрованій в Белізі.

У той же час прес-служба ІМТП заявляє про те, що приватні стивідорні компанії нагнітають ситуацію навколо підприємства в рамках конкурентної боротьби, і передають недостовірну інформацію новому главі Одеської ОДА, таким чином, намагаючись залучити його в боротьбу за крісло директора.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!