Дружина новопризначеного голови СБУ продала ДУС м’яса на 2 мільйони

П'ятниця, 3 липня 2015, 10:03

ДП ДУС по обслуговуванню офіційних заходів "Гарант-сервіс" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Ольвія-1" на постачання м’яса на 1,86 млн грн.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, замовлено 23 тони різного м’яса для їдальні №1 ДУС по вул. Банкова, 11. Середня ціна мяса склала близько 80 гривень, однак ціни на окремі найменування у "ВДЗ" не опубліковано (перелік нижче).

ТОВ "Ольвія-1" засновано Ольгою Грицак, дружиною Василя Грицака, якого 2 липня було призначено головою СБУ.

Реклама:

Укладення угоди з "Гарант-сервісом" відбулось незадовго до того, як стало відомо, що Петро Порошенко планує звільнити голову СБУ Валентина Наливайченка і призначити на його місце Грицака.

Для фірми дружини Грицака ця угода з президентською столовою стала рекордною з 2011 року, відколи фірма бере участь у державних тендерах.

 Загалом за ці чотири роки "Ольвія-1" отримала державні підряди на 8,72 млн грн.

З цієї суми 2,77 млн грн. прийшлось на підряди "Гарант-сервісу". При цьому у 2012 та 2014 роках дружина Грицака отримала замовлення на постачання м’яса для столової ДУС на загальну суму 900 тис грн, а зараз - відразу на вдвічі більшу суму.

Як писала "Українська правда", фірма дружини голови СБУ вигравала тендери і за Януковича, і після

Нагадаємо, за інформацією з бази даних z.texty.org.ua, за 2011-2013 роки було укладено 6 таких угод загальною вартістю 3,74 мільйона гривень.

Як повідомлялося, Грицак задекларував за 2014 рік 286 682 гривні доходу. Його дружина задекларувала понад 150 тисяч гривень доходу, з яких зарплата становить 72 тисячі, а решта - дохід від здачі майна в оренду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: