"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Насіров хоче вдвічі збільшити зарплату співробітникам ДФС

Середа, 29 липня 2015, 15:05

Голова Державної фіскальної служби Роман Насіров має намір збільшити заробітну плату працівникам підконтрольного йому відомства вдвічі.

Про це він повідомив журналістам у ході брифінгу, передає УНІАН.

"Моя пропозиція була збільшити фонд оплати праці Фіскальної служби на 50%, щоб у другому півріччі ми змогли збільшити заробітну плату вдвічі. Ми будемо на цьому наполягати", - сказав він.

За його словами, цей крок дозволить підняти рівень заробітної плати працівників Фіскальної служби до реального прожиткового мінімуму.

Реклама:

Глава ДФС зазначив, що персонал Фіскальної служби буде скорочено на 20%, і ці кошти будуть використані для фонду оплати праці співробітників, що залишилися.

Як повідомлялося, у ході презентації реформи Державної фіскальної служби Насіров повідомив, що в рамках реформи планується збільшити кількість заступників глави відомства з двох до п'яти, у відповідності з кількістю напрямків роботи служби, а також скоротити штат на 30% завдяки впровадженню електронних сервісів.

При цьому прем'єр міністр України Арсеній Яценюк наполягає на скороченні штату Фіскальної служби вдвічі.

Підготовка інституційної реформи ДФС є однією з попередніх умов для виділення Україні другого траншу в рамках програми розширеного фінансування EFF Міжнародного валютного фонду.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: