OLX запускає доставку товарів

Вівторок, 28 липня 2015, 18:25

Онлайн-сервіс приватних оголошень OLX спільно з поштово-логістичним оператором "Міст Експрес" запускають доставку онлайн, яка повинна убезпечити одержувача і звільнити від необхідності вносити передоплату за товар.

Про це пише АIN.ua.

Як повідомляється, замовити доставку можна, заповнивши спеціальну форму в особистому кабінеті.

Для оформлення потрібно заповнити форму у розділі "Доставка", вказавши всі контактні дані одержувача і відправника, вибрати вид доставки, а також бажані платні (упаковка, накладений платіж) і безкоштовні (SMS-повідомлення, огляд і перевірка товару) послуги.

Реклама:
 

Після заповнення всіх полів і підтвердження операції користувачеві буде присвоєно код відправлення, який потрібно переписати або роздрукувати, а потім показати кур'єру або менеджера у відділенні.

Оплатити покупку можна буде після перевірки її цілості і якості. При отриманні, якщо товар не відповідає оголошенню, його можна повернути. Також при оформленні доставки користувачам OLX обіцяють автоматично надати знижку 10% на послуги "Міст Експрес".

OLX пропонує три види доставки товару:

• "економ-доставка" - з одного відділення "Міст Експрес" в інше. Вона підходить для відправки речей невеликої ваги і розмірів;

• доставка кур'єром від дверей до дверей, від дверей до відділення та від відділення до дверей;

• доставка важких і габаритних вантажів.

На фінальну ціну вплине термін доставки, вага і розмір посилки, відстань, а також додаткові послуги. Коли користувач заповнить необхідні поля, вартість буде порахована автоматично.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!