"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Фармацевтична компанія "Здоров'я" передала ліки бійцям АТО в Артемівську ®

Понеділок, 20 липня 2015, 17:08

Забезпечення українських військових в зоні проведення АТО лікарськими препаратами одна з ключових проблем сьогодні. В її рішенні бере участь провідний вітчизняний фармацевтичний виробник - компанія "Здоров'я".

Харківські фармацевти передали ліки на суму 150 тисяч гривень військовим, які дислокуються в Артемівську, де завершується будівництво фортифікаційних споруд. Фортифікаційні споруди - це складний комплекс з опорними пунктами та інженерними загородженнями, окопами і спеціальними укриттями для техніки та особового складу.

Бійці п'яти військових підрозділів отримали широкий асортимент необхідних медпрепаратів для аптечки: бинти, вата, знеболюючі, ранозагоювальні, жарознижуючі та інші лікарські засоби.

- Військові в зоні АТО постійно потребують знеболювальних, кровоспинних та інших лікарських засобах. Наш обов'язок - підтримати їх. Ми допомогли військовим, які знаходяться на одному з найважливіших об'єктів і захищають нас на передовій. Адже надання якісної медичної допомоги в зоні АТО має величезне значення, від цього залежить життя бійців, - говорить генеральний директор ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я" Олександр Доровський.

Реклама:

Харківська фармацевтична компанія "Здоров'я" постійно надає благодійну допомогу українським бійцям і медустановам, де лікуються поранені військовослужбовці.

Антибіотики, антисептики, знеболюючі та ранозагоювальні препарати та інші ліки раніше були передані компанією Міністерству оборони України, Міністерству надзвичайних ситуацій України, Ізюмської центральної міської лікарні, військової частини А-3306 Харкова, Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. Мечникова і військової частини А-4615.

На правах реклами

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!