Львівський "Електрон" поставить Києву 7 трамваїв

Середа, 15 липня 2015, 19:50

Спільне українсько-німецьке підприємство "Електронтранс", що входить у склад корпорації "Електрон", виграло великий тендер на постачання Києву семи трамваїв загальною вартістю майже 184 мільйони гривень.

Про це йдеться у повідомленні Львівської ОДА.

"Сучасні львівські трамваї для столиці України замовило комунальне підприємство "Київпастранс", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, після підписання договору корпорація "Електрон" виготовить для столиці п’ятисекційні трамваї T5B64 "Електрон".

Реклама:

Довжина трамвая - понад 30 метрів, кількість пасажирів - 287 людей, ширина колії 1 524 мм (у Львові – 1 435 мм). Вагони мають низький рівень підлоги, оснащені системами вентиляції, опалення та кондиціонування і пристосовані перевозити пасажирів з особливими потребами.

"Ще одна важлива особливість трамваїв "Електрон" - вони виготовлені з антикорозійних і негорючих матеріалів", - повідомляє прес-служба.

Як зазначив президент корпорації "Електрон" Юрій Бубес, зараз триває підготовка до підписання договору. Після виконання усіх необхідних дій, відповідно до чинного законодавства, на "Електроні" розпочнуть виконувати це важливе замовлення.

За його словами, зараз на рівні Міністерства інфраструктури триває робота над уніфікацією вітчизняних стандартів з європейськими.

"Трамваї "Електрон" - це найсучасніші українські вагони, що успішно експлуатують у Львові та комфортом яких задоволені львів’яни та гості міста зі всієї України та з-за кордону, ми переконані, що столиця теж гідно їх оцінить", - сказав Бубес.

Нагадаємо, 9 червня завод "Електронтранс" відвідав міністр економічного розвитку і торгівлі України Айварас Абромавичус.

Він зазначив, що потрібно використовувати потужності вітчизняних підприємств, а високоякісна продукція машинобудування може стати гідним конкурентом іноземних аналогів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: