"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

МЗС стверджує, що ЄС позитивно оцінює рух України до скасування віз

Середа, 15 липня 2015, 19:21

У Брюсселі позитивно оцінюють хід виконання українською владою рекомендацій Єврокомісії щодо отримання Україною безвізового режиму з ЄС.

Про це йдеться в повідомленні Представництва України при ЄС за результатами засідання Старших посадових осіб безвізового діалогу Україна – ЄС.

"Сторона ЄС позитивно відзначила роботу, проведену Україною за час, що минув після оприлюднення доповіді (Єврокомісії про виконання Плану дій щодо лібералізації ЄС візового режиму для України)",  - говориться в заяві.

Водночас, як зазначається, в Єс висловили сподівання, що  заплановані українською стороною кроки будуть реалізовані вчасно та забезпечать виконання рекомендацій, які ще залишилися.

Реклама:

Як повідомляє Представницво, сторони також обговорили підготовку до проведення восени цього року експертних місій для оцінки досягнутого Україною прогресу, який має бути відображений у Доповіді Єврокомісії про виконання Плану дій, що буде підготовлена до кінця 2015 року.

Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що через події в Мукачевому виникла загроза візовій лібералізації з ЄС.

Європейська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: