"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

"Інтертелеком" відновлює роботу в Криму

Середа, 15 липня 2015, 19:04

CDMA-оператор "Інтертелеком" відновлює свою роботу в окупованому Криму.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Ми приступили до пуско-налагоджувальних робіт в мережі. Найближчим часом послуги передачі даних будуть здійснюватися в звичному для Вас форматі", - повідомляється на кримському сайті компанії. Про послуги мобільного зв'язку поки не повідомляється.

Нагадаємо, українське ТОВ "Інтертелеком" змушене було тимчасово припинити надання послуг на півострові 18 травня. Як повідомляв тоді кримський сайт компанії надання послуг CDMA-зв'язку необхідно "для проведення реконструкції та приведення її у відповідність до законодавства".

Реклама:

Нагадаємо також, в жовтні 2014 року в Криму з'явилося ТОВ "Інтертелеком", зареєстроване в Росії. Його очолив В'ячеслав Чернікевіч, екс-менеджер "Інтердністркому", сестринської компанії українського "Інтертелекому" в Придністров'ї.

Ця компанія навіть оформила на себе ряд ліцензій на передачу даних, місцевий та мобільний зв'язок та інші види діяльності в Роскомнагляді протягом 2014-2015 років.

Кримський сайт компанії повідомляє, що всі грошові кошти на особових рахунках залишилися в незмінному вигляді, і кримські абоненти зможуть користуватися ними без будь-яких обмежень. Переналаштування абонентського обладнання не знадобиться.

Всі умови обслуговування інтернет-номерів залишаються незмінними згідно з раніше укладеними договорами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!