Екс-голова КРУ збудував родинне містечко на березі Київського моря

Середа, 15 липня 2015, 12:58

Родина екс-голови Контрольно-ревізійного управління Петра Андрєєва живе у маєтку площею майже 4 гектари біля с. Осещина Вишгородського району Київської області на березі Вишгородського обвідного каналу.

Про це йдеться в сюжеті Аліни Стрижак в телепрограмі "Наші гроші".

Земля оформлена на дружину Андрєєва Тетяну, дочку Юлію Олехову, зятя Ігоря Олехова, тещу Галину Огінську. Ділянки за 50 метрів від води до берега, де раніше була дорога, взяті в оренду на 49 років під сінокос.

 

Проект землеустрою щодо відведення прибережних ділянок під сінокос Андрєєвим розробляла фірма "Інтеграл сервіс" Сергія Приймаченка, якого у ЗМІ називають сином екс-голови Київоблради Миколи Приймаченка. Усі питання з місцевою владою за дорученням Андрєєвих узгоджував Володимир Оліфір, який керував фірмою "Ріальто" Приймаченка.

Реклама:

Орендна плата за 60 соток біля берега становить 376 грн 56 копійок щороку. Плата ще за 26 соток біля берега становить 167 грн.88 копійок щороку.

За законом, на ділянці, відведеній під сінокосіння, забороняється будувати капітальні споруди. Проте на березі в маєтку Андрєєвих стоїть два будинки, гаражі для катерів та машин, тенісний корт із нічним освітленням, дитячий майданчик. Частина маєтку ще будується.

 

За кілька метрів від води залили бетонний фундамент. А трохи далі зводиться ще один кам’яний двоповерховий маєток. На водоймі Андрєєви поставили високий паркан і на півкілометра перекрили місцевим доступ до води.

Нагадаємо, також під "сінокосіння" отримав землю на березі Дніпра Олександр Присяжнюк, син колишнього губернатора Київщини.

Згодом на цій землі також було зведено маєток.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!