"Ощадбанк" виграв тендер на перевезення готівки ОБСЄ

Вівторок, 14 липня 2015, 13:13

"Ощадбанк" виграв тендер на перевезення готівкових коштів Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні.

Про це йдеться у прес-релізі банку.

"Служба інкасації банку буде обслуговувати центральний офіс місії ОБСЄ в Києві та всі регіональні офіси в Україні: в Дніпропетровську, Івано-Франківську, Краматорську, Маріуполі, Львові, Одесі, Сєвєродонецьку, Харкові, Херсоні та Чернівцях", - йдеться у повідомленні.

Як наголошується, служба інкасації банку складається з 172 підрозділів інкасації, розташованих у більш ніж 170 населених пунктах, та налічує 2210 співробітників.

Реклама:

"Інкасатори "Ощадбанку", на відміну від інкасаторів інших банків, під час роботи мають право використовувати вогнепальну зброю", - повідомляє прес-служба.

"Автопарк "Ощадбанку" (778 одиниць), повністю складається з броньованих автомобілів. Усі автомашини служби інкасації та перевезення цінностей "Ощадбанку" обладнані системами супутникового спостереження та тривожного реагування", - йдеться у прес-релізі.

Крім обслуговування власної мережі установ, служба інкасації "Ощадбанку" надає послуги й іншим суб'єктам господарювання - понад 3834 юридичним особам та 1347 установам інших банків.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!