"Київстар" запустив 3G-мережу в Умані

Вівторок, 14 липня 2015, 12:07

14 липня "Київстар" розпочав надавати послуги у мережі 3G на Черкащині - у місті Умань та його передмісті.

Про це йдеться у повідомленні компанії.

"Національний телеком-оператор "Київстар" продовжує запускати 3G-мережу у містах України. Наступним регіоном, де клієнти зможуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом, стало місто Умань та приміське селище Родниківка", - йдеться у повідомленні.

У компанії зазначили, що технічне тестування мережі тривало два тижні. Протягом цього часу фахівці "Київстар" провели налаштування параметрів якості та оптимізували радіомережу.

Реклама:

Як наголошується, 3G-мережа "Київстар" вже охоплює понад 110 населених пунктів Київської, Львівської, Хмельницької, Одеської, Херсонської, Волинської, Миколаївської та Закарпатської областей.

Ведеться технічне тестування у понад 100 містах, в тому числі й таких обласних центрах, як Вінниця, Івано-Франківськ, Полтава, Рівне, Тернопіль, Миколаїв та Хмельницький.

"Київстар" - український оператор телекомунікацій, надає послуги  зв’язку та передачі даних на основі широкого спектру мобільних і фіксованих технологій.

Послугами оператора користується понад 26 млн клієнтів мобільного зв’язку і близько 800 тисяч - широкосмугового інтернету.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!