Турчинов: ті, хто побудував нафтобази біля військовї частини, мають сидіти

Вівторок, 9 червня 2015, 16:28

Щодо незаконності розміщення двох нафтобаз біля села Крячки Васильківського району Київської області в безпосередній близькості з військовою частиною відкрито кримінальне провадження.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов.

Турчинов зауважив, що окрім відкриття кримінальних справ, пов'язаних з виникненням пожежі та загибеллю людей, також "відкрито кримінальну справу щодо незаконності розташування двох нафтобаз в безпосередній близькості від військової частини".

"Нафтобази незаконно побудували в часи Януковича, коли гроші вирішували будь-які питання", - сказав він, наголосивши, що по цій справі вже почалось вилучення документів.

Реклама:

"Всі причетні до створення цієї небезпечної ситуації: хто давав дозвіл на розміщення баз, хто підписував документи, сидітимуть на лаві підсудних", - підсумував секретар РНБО.

Як відомо пожежу на нафтобазах у Васильківському районі намагаються загасити вже майже добу.

В ДСНС також повідомили, що станом на 14:30 вівторка розповсюдження вогню на лісові масиви поблизу осередку пожежі зупинено.

На місці чергують 4 одиниці техніки ДСНС, що контролюють ситуацію. Площа розповсюдження вогню на ліс була незначною (100-150 метрів).

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: