"Атласджет" полетить зі Львова на Київ уже 18 червня

Вівторок, 9 червня 2015, 15:04

Авіакомпанія "Атласджет Україна" планує уже 18 червня запустити літак Київ-Львів-Київ.

Про це повідомив партнер юридичної фірми "Анте", яка представляє інтереси "Атласджет", Андрій Гук.

За його словами, перевізник вирішив, що перший рейс Київ-Львів-Київ буде виконано 18 червня.

"Зараз вирішено, що за будь-яких обставин, 18 червня Київ-Львів буде виконано! Який буде формат рейсу - одразу щоденний рейс чи все ж демонстраційний, буде повідомлено згодом", - написав Гук.

Реклама:

В коментарі "Українській правді" Гук повідомив, що на початковому етапі "Атласджет" планує запустити регулярні рейси за сполученням Львів-Київ та Львів-Стамбул.

"Так як дозвіл на Стамбул-Львів поки не отримано, однак має бути отримано 26 червня, то щоденні польоти почнуться, швидше за все, після 26-го", - пояснив він.

За словами Гука, більшість польотів "Атласджет" у Київ будуть виконувати на аеропорт "Київ" (Жуляни), однак "Бориспіль" також буде використовуватись".

Він також пояснив, що дозволи, які компанія уже отримала, не були для неї першочерговими, тому графік запуску рейсів поки узгоджується.

"Оскільки це не ті першочергові рейси, які ми заявляли та під які узгоджували графік та слоти, зараз новий графік буде затверджуватись", - сказав Гук.

Як відомо, "Атласджет Україна" у вівторок отримала дозволи на польоти за шістьма міжнародними напрямками, а решту заявок компанії на міжнародні рейси комісія Державіа має розглянути на засіданні 26 червня.

Дозволи на виконання внутрішніх рейсів в Україні "Атласджет" отримала раніше, але не запускала їх до отримання міжнародних ліній.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: