"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Долар на "Українській біржі" продовжує зниження®

Вівторок, 9 червня 2015, 10:00 -

Минулого тижня торги ф'ючерсом на долар - гривня на "Українській біржі" проходили в інтервалі 21,3 - 21,795 грн. за долар.

"У перші два дні минулого тижня курс долара несуттєво виріс, проте до п'ятниці знову знизився, продовживши загальну спадну тенденцію, - коментує Сергій Горбачов, інвестиційний експерт компанії NETTRADER (Україна). - Торги валютною парою євро - долар показали аналогічну динаміку. Так, євро зміцнився по відношенню до долара в перші три дні торгів, але в кінці тижня торги завершилися в червоній зоні на позначці 1,1082 долара за євро".

Сергій Горбачов

Із запуском нових ф'ючерсних контрактів на валютні пари на "Українській біржі" відкрилися нові можливості для управління фінансами, повідомляє експерт. "Ці контракти доступні як приватним особам, так і юридичним. Основне призначення ф'ючерсних контрактів - це хеджування валютних ризиків. Також з їх допомогою можна спекулювати і заробляти на різниці курсів, що набагато зручніше робити на біржі в порівнянні з готівковим ринком".

Отримати доступ до торгів на "Українській біржі" дуже просто: потрібно відкрити рахунок у ліцензованого брокера, який є членом біржі.

Реклама:

Дізнатися більше про те, як ефективно управляти своїми фінансами можна, замовивши навчальну брошуру чи безкоштовну консультацію брокера.

На правах реклами.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: